Tiga Jenama Lokal Reka Busana Buat Longines - Page 3 of 3 - Glam Malaysia

Tiga Jenama Lokal Reka Busana Buat Longines

Ambersze, Innaired dan Nurita Harith dijemput untuk mereka busana khas yang diinspirasikan daripada jam tangan monokrom Longines DolceVita dan La Grande Classique de Longines.

Ambersze, Innaired dan Nurita Harith merupakan label feysen yang cukup kuat karakter kewanitaanya. Lantas ia membuka satu jemputan khas daripada Longines dan GLAM untuk melakar satu sejarah fesyen tanah air. Ia selari dengan pelancaran jam tangan monokrom Longines. Maka tiga jenama elegan ini dipilih bagi mereka busana khusus yang diideakan daripada Longines DolceVita dan La Grande Classique de Longines.

3 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

NURITA HARITH

LONGINES

La Grande Classique de Longines bagi Nurita Harith adalah seutas jam tangan yang punya karakter modern classic. Seperti memberikan gaya cukup versatil, lantas memberikan idea bagi Nurita dalam menjadikan ia tunjang gaya busananya. Dua personaliti yakni sofistikated dan seksi dijadikan watak penting buat pereka fesyen ini menghasilkan gaun malam. Ia tidak hanya bersifat elegan semata-mata, malah ditampilkan juga elemen functionality. Poket pada gaunnya itu memberi stail lebih versatil, selari dengan jam tangan pilihannya.