Kiraan Benang Penentu Kualiti Cadar, Mitos atau Benar? - Page 2 of 2 -
Kiraan Benang Penentu Kualiti Cadar, Mitos atau Benar

Kiraan Benang Penentu Kualiti Cadar, Mitos atau Benar?

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pesakit Insomnia Tidur Lena Kala Beradu di Atas Helaian Terbaik Ini

Apabila bercakap tentang ruang yang sangat penting di ruang rumah, anda mungkin cenderung untuk memikirkan meja kerja, ruang tamu atau spot kegemaran yang untuk anda lakukan aktiviti harian anda. Akan tetapi, ruang yang paling penting di rumah adalah kamar tidur dan sudah pasti anda inginkan helaian tidur yang terbaik!

Kala anda menjalani kehidupan yang semakin sibuk, keperluan untuk mendapat tidur yang berkualiti adalah sesuatu yang sangat penting untuk dititikberatkan. Berehat dengan baik dan secukupnya terbukti dapat meningkatkan sistem imun, kesihatan mental malah dapat menggalakkan penurunan berat badan. Ini sangat membantu anda untuk lebih fokus, produktif dan lebih cergas. GAIAS memperkenalkan seleksi helaian cadar untuk kamar tidur khas buat Insomia. Untuk anda yang sukar tidur pada waktu malam, berehatlah di atas healain terbaik ini untuk merasai masa rehat yang optima.

Walaupun terdapat banyak faktor yang berpontensi menjejaskan tidur seseorang yakni disebabkan tekanan harian atau tahap kecerahan bilik juga suhu dan kelembapan-katil itu sendiri memainkan peranan penting dalam memastikan anda bangun dengan baik dan berehat sepenuhnya. Saiz katil dan ketumpatan tilam juga perlu diambil berat tetapi cadar merupakan helaian tidur yang terbaik yang mana boleh mengubah kesihatan anda daripada baik kepada lebih hebat!

Pautan berkaitan: Lee Jung Jae Bakal Sertai Francais Filem Tersohor Hollywood?