Di Mana Cik Puan Julia Rais? Kenali 3 Puteri-Puterinya Yang Jelita Persis Ibu Mereka

Berita, Personaliti

Di Mana Cik Puan Julia Rais? Kenali 3 Puteri-Puterinya Yang Jelita Persis Ibu Mereka

53391

Puteri-puteri Sultan Pahang ataupun Yang Di Pertuan Agong ke 16 sebenarnya turut memiliki rupa paras yang menawan. Seperti yang dicatat dalam Wikipedia, hasil perkahwinannya dengan Julia Rais, baginda telah dikurniakan 3 orang cahaya mata perempuan. Dan antara puteri-puteri ini, tiga yang diketengahkan di sini adalah Yang Mulia Tengku Iman Afzan, Yang Mulia Tengku Ilisha Ameera dan Yang Mulia Tengku Ilyana. Tiga puteri ini memiliki rupa paras yang sangat cantik sama seperti ibu mereka yang terkenal dengan wajah Pan-Asianya.

Berikut adalah beberapa fakta menarik mengenai tiga puteri cantik ini dan spekulasi berhubung kehilangan Cik Puan Julia Rais.

1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

1. Ibu mereka, Cik Puan Julia Rais adalah pelakon berbangsa kacukan Melayu-Inggeris. Dilahirkan di Kota Bharu, Kelantan beliau sangat terkenal pada awal era 1990-an, dan muncul dalam beberapa buah filem seperti watak tambahan sebagai wartawan wanita, Nina, dalam filem Hati Bukan Kristal arahan Raja Ahmad Alauddin dan juga pelakon utama dalam filem cereka komedi Driving School arahan Othman Hafsham, filem cereka cinta Mira Edora arahan Zulkifli M. Osman, Nadia arahan Rahman Adam dan yang terakhir Suci Dalam Debu arahan Zulkeflie M. Osman. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *