Identiti Ultra Mewah Stonor 3

Berita, Gaya Hidup

Identiti Ultra Mewah Stonor 3

862

Stonor 3 tidak memerlukan pengenalan. Berstatus residensi berkelas antarabangsa, segala mengenainya completely curated. Baik dari seri rekaan kediaman, pemilihan material, bahan mentah, kelengkapan ruang tamu, kemudahan dan persekitaran, Stonor 3 adalah lebih dari sekadar kediaman yang diingini kerana ia menginterpretasi gaya hidup terindah sebenar di ibu kota. Berbicara mengenai kemasan bertaraf antarabangsa, selera Tan & Tan Developments Berhad cukup sinonim dengan produk berkualiti tinggi. Ia dizahirkan sempurna menerusi bahan mentah dan kelengkapan telah dipilih dengan saringan terbaik untuk mewujudkan kediaman bandar yang rapi, moden dan terhangat. GLAM berkongsi ciri-ciri berkualiti buat pembaca.

Stonor3 KLCC by Tan & Tan

Your golden opportunity to own a dream home!- Within the iconic KLCC precinct- Guaranteed Return Investment- Luxury Finishings- Strategically located between TWO MRT stationsPlease contact us at +603 2283 3993 or email to ask@TanTan.com to visit our exclusive showroom.To find out more, please visit www.stonor3.com or www.TanTan.com让您拥有梦寐以求家园的绝佳机会来了!- 坐落于双峰塔区域内- 高回酬的投资- 豪华精致的建材欲知更多详情,请拨打+603 2283 3993或电邮至ask@TanTan.com。

Tan & Tan Developments 發佈於 2018年5月16日 星期三

 

 

Estika Keselamatan Unggul

Isu keselamatan bukan sesuatu yang bisa dikompromi. Bermula dengan pintu berjenama, lengkap panel dalam unit-unit ini tertanam dalam kunci yang direka daripada Jepun. Reka bentuk yang unik dan kualiti locksets yang sangat baik memberikan anda keamanan tanpa batasan.

 

Kemasan Lantai Termewah

Diimport dari Burma, kemasan lantai kayu jati hadir dengan kilauan emas-coklat. Kayu berharga ini diangkat sebagai simbol status kerana terkenal dengan ketahanan dan kestabilannya, ia mempunyai nilai estetika tinggi. Bukan sahaja ia membuat ruang tampak hangat dan nyaman, ia juga mesra pada kulit kaki.

Seamless Sophistication

Dengan rating A +, peti sejuk De Dietrich direka untuk menggabungkan ciri mewah sempurna di dapur. Peti sejuk ini hadir dengan ciri-ciri serbaguna termasuk fungsi defrost automatik dan mod percutian yang memastikan makanan segar dengan tenaga yang rendah apabila anda berada jauh. Pastinya menjadi item mesti miliki buat anda yang kerap melancong.

Pancuran Mewah

Pancuran hujan yang direka khas Jerman oleh HansGrohe membawa pengalaman mandi ke tahap yang baru. Teknologi DreamSpray menghidupkan semula tubuh dan jiwa.  Dengan ketepatan dan pengagihan air yang konsisten untuk setiap muncung individu yang memberikan anda kenikmatan mandi yang tidak dapat dinafikan.

Suasana Damai Terbaik

Lupakan hari  yang sibuk. Kembalikan kesegaran badan yang mendalam dengan tub yang direka istimewa. Ia membersihkan, menyegarkan semula keadaan anda dengan pengalaman rendaman penuh menerusi tub semi chic ala Jepun.

 

Diasaskan pada 1971, Tan & Tan Developments Berhad adalah sebuah syarikat reka bina yang terkenal dan disegani sebagai salah satu pemaju terkemuka di Malaysia. Dengan  kepakaran unggul di dalam industri, Tan & Tan Developments Berhad dikenali sebagai pembina hartanah serba boleh dengan rekod prestasi yang luar biasa untuk kondominium; hartanah dan komuniti berpagar, bangunan komersial dan kediaman, dan pembangunan hospital. Setiap projek dibina dengan inovasi berwawasan yang membentangkan kecemerlangan seni bina untuk gaya hidup yang lebih menarik.

Tan & Tan Developments Berhad turut mendapat pengiktirafan: ‘The Edge Malaysia Top Property Developers Award’ untuk enam belas tahun berturut-turut dan Anugerah Cemerlang FIABCI untuk Perumahan Pembangunan pada 2002 dan 2012.

Tan & Tan Developments Berhad adalah anak syarikat milik penuh IGB Berhad.

Untuk membuat janji temu, sila hubungi:
+603-2283 3993

Pejabat Jualan Stonor 3
Tingkat 1, No. 3, Lorong Stonor, 50450 Kuala Lumpur.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *