4 Fakta Menarik Majlis Resepsi Rahsia Miley Cyrus dan Liam Hemsworth

Personaliti

4 Fakta Menarik Majlis Resepsi Rahsia Miley Cyrus dan Liam Hemsworth

132

10 tahun bersama, mereka diduga dengan pelbagai rintangan. Namun kasih dan cinta pada satu sama lain telah membantu Miley Cyrus dan Liam Hemsworth untuk mengharungi segalanya.

 

23 Disember 2018 dunia hiburan dikejutkan dengan gambar yang tersebar di media sosial menampilkan Cyrus dalam gaun putih dan Hemsworth pula tuksedo yang membuatkan orang ramai mula berspekulasi akan perkahwinan rahsia yang mungkin baru sahaja berlaku.

 

Spekulasi tersebut akhirnya disahkan oleh Cyrus dan Hemsworth sendiri melalui pos mereka di Instagram. Majlis intim tersebut hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan-rakan terdekat sahaja. Tanpa kehadiran media di dalam majlis serba sederhana itu membuatkan peminat terharu dengan keputusan pasangan ini. It made us tear up too:')

 

GLAM himpunkan empat fakta menarik yang kami kenal pasti daripada majlis resepsi rahsia tersebut.

3 of 4

Fesyen Ibu Pengantin Perempuan

Tish Cyrus, penerbit dan ibu kepada Miley, dilihat megenakan dua look yang berbeza untuk hari istimewa anaknya itu. Dalam satu gambar ini dia dilihat mengenakan blaus hitam dan sepasang jeans sahaja. Manakala sekeping lagi gamabr menunjukkan Tish dalam blazer hitam dengan sepasang seluar yang sepadan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *