Trend – Idea Metalik Untuk Ruang Kediaman

Galeri DEKO, GLAM DEKO

Trend – Idea Metalik Untuk Ruang Kediaman

467

Istimewa Royal Selangor

 

Pasu Samara digabungkan bersama bekas lilin dan perhiasan.

 

Trend rona metalik yang bermula dari pentas peragaan semakin menjadi kegilaan pencinta dekorasi. Ada yang mahukan suntikan yang jelas menyerlah namun ada juga yang lebih menggemari gaya subtle namun memberi impak yang menarik. Jenama piuter tersohor membawakan seleksi produk yang sesuai untuk mereka yang ingin bermain rona metalik buat memperindahkan lagi ruang kediaman. Tidak hanya menarik untuk anda sebagai pemilik kediaman, idea ini turut pratikal saat anda menerima kunjungan tetamu.

 

Semua koleksi yang dipaparkan di ruangan tip dekorasi kediaman ini boleh didapati di mana-mana kedai Royal Selangor, pengedar sah dan royalselangor.com.

5 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

5. Bagi yang meminati dekorasi berilhamkan alam semula jadi, gabungan dekorasi dan barangan kayu yang berlainan tona dan tekstur. Tampilkan elemen metalik pada mangkuk Arcadia menceriakan ruang monokrom dan terlihat lebih hangat dan mendamaikan. Ia turut membantu menggabungkan elemen lain dalam penataan ruang dengan penggunaan aksesori yang bermain bahan berbeza.

 

Garapan bahan berbeza untuk rasa lebih damai pada dekorasi.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *