Tiga Restoran Patut Cuba di Kota Milan

GLAM DEKO

Tiga Restoran Patut Cuba di Kota Milan

174

Selain menikmati keindahan seni bina kota fesyen ini, sememangnya singgah sebentar di kafe dan restoran menjadi aktiviti yang sering kaita lakukan saat melancong ke mana-mana destinasi. Menariknya, sebuah firma rekaan SGS Architetti Associate telah menyempurnakan rekaan tiga restoran yang patut anda cuba tatkala berkunjung ke Milan.
 
Bottega-del-vino
 
El Porteno, Argentine Restaurant
Ilham gaya Argentina menjadi yang menjadi nadi penataan merupakan cabaran yang mereka hadapi saat menyempurnakan dekorasi restoran ini. Setiap kamar membawakan satu suara yang sama, bermula dari jubin,perabot hinggalah kemasan dan perincian yang diterapkan yakni Atmosfera Argentina di Kota Milan.
 
El-Porteno
 
La Bottega Del Vino, Enoteca & Bistro
Terletak berdekatan Sempione Park dan Civic Arena, ia sememangnya mempunyai kisah yang menarik. Di baik pulih semula selepas terabai buat sekian lama, rekaan dalaman restaurant ini menampilkan botol-botol minuman dalam pelbagai bentuk yang diatur pada sideboard antik juga bentuk berbeza yang menjadikan ia seakan karya seni moden  yang menghiasi dindingnya.
 
NooN
 
NooN, Restaurant & Cocktail
Mengangkat tema kelab dengan menggabungkan menu terbaik, hiburan, seni kontemporari dan rekaan dalam satu ruang yang sama. LocArt sejati, menyatukan nilai estatika palet rasa dan ketenangan yang dibahagikan dalam lime ruang berbeza: bar untuk koktal dan pembuka selera, restoran buffet, restoran ala carte, rung merokok dan lounge bersama konsol DJ. Turut dihias indah kamr kecil di sini menjadikannya tampak unik.
 
 

Your email address will not be published. Required fields are marked *