5 Destinasi Dikunjungi Selebriti Jadi Inspirasi

GLAM Life

5 Destinasi Dikunjungi Selebriti Jadi Inspirasi

471

Kadang-kadang anda buntu mencari destinasi percutian dan memerlukan inspirasi daripada melihat pilihan-pilihan selebriti tempatan atau antarabangsa. Gaya percutian bagaimana idaman anda?

 

https://www.instagram.com/p/BpS-a7Bj7Nn/

 

Heboh sekampung berita Neelofa bercuti mewah ke Maldive baru-baru ini. Atau cemburu rasa hati membaca kisah Putera Harry membawa Meghan Markle berbulan madu di Afrika, destinasi kegemaran ibunya suatu ketika dulu. Melihat Victoria Beckham memilih Bali, destinasi itu dekat sahaja dengan tempat kita.

 

Semesti gambar-gambar dipaparkan mengundang rasa ingin turut serta melancong ke destinasi tersebut. Click kanan kerana ada 5 destinasi kesukaan selebriti kegemaran anda mahu kami kongsi. Mana tahu daripada situ anda dapat ilham mencipta percutian anda.

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bersantai Sekeluarga Di Pulau Bali

Marion Caunter, John Legend dan Chrissy Teigen, David dan Victoria Beckham juga Kardashian sekeluarga telah memilih Bali sebagai destinasi bersantai bersama keluarga. Percutian berkumpulan memang mencabar kerana anda perlu memenuhi cita rasa setiap ahli keluarga. Ada yang mahu menghabiskan waktu dipinggir pantai, ada pula mahu belayar ke tengah laut.

 

Kolaborasi Nisi Sumba dan Rascal Voyages semestinya memberi manfaat pada anda sekeluarga. Mereka berkongsi maklumat destinasi eco-luxury paling indah di Bali selain membawa percutian daratan untuk langsung ke pelayaran. Penginap Nisi Sumba atau Rascal Voyages semestinya saling meraih pengalaman menakjubkan.

 

View this post on Instagram

We ? Bali.

A post shared by marioncaunter (@marioncaunter) on

View this post on Instagram

Love my babies ?kisses from us all x VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

View this post on Instagram

Found this pic from Bali @marcushyde took

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Your email address will not be published. Required fields are marked *