6 Ilham Busana Mewah Di Kediaman Berdekorasi Indah

Fesyen

6 Ilham Busana Mewah Di Kediaman Berdekorasi Indah

507

Bercita rasa tinggi, wanita GLAM bukan sahaja pintar memilih busana berjenama malah melingkupi gaya hidup elegan.

 

 

Sealiran dengan gaya, keperluan kehidupan juga perlu diteliti. Oleh itu penting bagi anda memilih restoran nyaman dengan menu paling enak. Destinasi percutian juga tidak kurang hebat, anda gemar ke negara empat musim, eksotik dengan budaya dan tradisi.

 

 

Tempat tinggal pilihan juga perlu menepati gaya mewah idaman anda. Citra dekorasi pilihan penuh kisah tersendiri, jelas melambangkan keperibadian diri. Setelah berhari-hari meneroka laman Airbnb mencari kediaman indah untuk #ootd lantas anda membuat senarai inap pilihan.

 

 

Kemudian, pencarian busana bersesuaian disenarai pendek. Setiap satunya perlu serasi dengan sudut rumah dan persekitaran yang ada sama ada reka bentuk minimalis, moden penuh roan pop atau butiran hiasan penuh tradisi.

 

 

Memudahkan anda memilih, sediakan beberapa kediaman dan padanan busana menawan daripada Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, Versace atau Gucci. Diharap senarai ini mampu memberi ilham pada percutian anda seterusnya.

5 of 6

Delpozo & Amsterdam, the Netherlands

 

Koleksi Delpozo berinspirasi gambar bunga Lotus yang ditemui menerusi isu lama National Geographic dan hasil sentuan artis Perancis Ines Longeviàl. Serasi saat bergambar di kediaman moden yang terletak di Amsterdam, Netherlands dan berharga RM955 untuk satu malam.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *