5 Rahsia Busana Perkahwinan Priyanka Chopra

Fesyen

5 Rahsia Busana Perkahwinan Priyanka Chopra

311

Acara wedding of the year oleh Priyanka Chopra dan Nick Jonas diakhiri dengan dua upacara perkahwinan yang melambangkan kepercayaan mereka and it could not have been more beautiful.

 

Selepas menarik perhatian ramai dengan itenerary perkahwinan yang menakjubkan, Chopra sekali lagi menarik perhatian ramai apabila dia berkongsikan gambar-gambar dua pasang dress perkahwinannya.

 

Chopra dan Jonas membahagikan dua acara perkahwinan mereka kepada dua hari. Upacara Kristian, yang dirasmikan oleh bapa Jonas sendiri, diadakan pada hari Sabtu dan kedua-dua mempelai mengenakan persalinan rekaan Ralph Lauren. Manakala upcara mengikut adat Hindu pula diadakan pada hari Ahad di mana Chopra dan Jonas telah mengenakan persalinan tradisional menawan rekaan Sabyasachi.

 

Klik seterusnya untuk mengetahui butiran selanjutnya tentang persalinan Chopra dan Jonas pada hari istimewa mereka.

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Chopra juga telah meminta untuk memastikan nama Jonas, ibu dan bapa Chopra (Ashok dan Madhu) disulam pada bahagian pinggang lehenga tersebut. “Saya memang ingin mengenakan persalinan tradisional berona merah untuk hari perkahwinan saya dan Sabya berjaya menggabungkan sulaman Perancis dengan elemen tradisional lehenga yang melambangkan siapa diri saya,” ujar Chopra.

Your email address will not be published. Required fields are marked *