Gemerlapan Persis Siluet Tarian

Berita, Fesyen

Gemerlapan Persis Siluet Tarian

1046

Gambar : Swarovski

Swarovski meraikan keindahan cahaya dengan menampilkan koleksi Swarovski Sparkling Dance yang sungguh indah. Menerusi seni pertukangan yang inovatif, koleksi berkilau menangkap cahaya dan pantulan persis pergerakan tarian yang mempersona.

Direka untuk menangkap cahaya sebagai tidak pernah diraih sebelum ini, kemilaunya menari dengan irama pemakai. Pengarah Kreatif Swarovski, Nathalie Colin menerangkan daya tarikan menarik reka bentuk itu, “Gerakan Brilliance adalah bagaimana saya menggambarkan Swarovski Sparkling Dance. Garis halus, feminin, elegan, namun suka bermain ini mempamerkan ketukangan dan kreativiti Swarovski. Setiap langkah memancarkan kegembiraan, keindahan dan kepuasan-membawa sentuhan kilat yang dinamik kepada setiap rupa dan gaya.”

Koleksi Swarovski Sparkling Dance diilham daripada landskap Iceland dan langit Arctic sarat bintang yang dilimpahi oleh cahaya utara. Kilauan kristal swarovski dalam warna hijau dan mint bagaikan ais yang indah dan menari menyambut kegembiraan, cahaya dan kecemerlangan dalam suasana yang paling didambakan. Mengiringi suntikan baru warna, pra musim luruh, segalanya berkisar mengenai bentuk kristal, siluet dan gaya. Bersahaja namun mencuri perhatian apabila potongan marquise simbolik kepada kegembiraan lalu melonjakkan lagi keanggunan abadi dan sebagai tambahan kepada  bentuk terbaru keluarga Swarovski Sparkling Dance.

Sparkling Dance menambah suasana istimewa dan dimensi baru kepada penggayaan pada pergelangan tangan. Sama ada menggayakannya solo atau dilapis, ia menyuntik estetika masa kini. Koleksi Swarovski Sparkling Dance adalah simbolik  cemerlang kepada wanita yang berjiwa bebas dan bersemangat.  Walaupun halus, reka bentuk punyai penegasan yang jelas, berani dan dinamik.

[tps_header][/tps_header]

1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Your email address will not be published. Required fields are marked *