Blu Inc Media: Hari Wanita Sedunia 2019 Lebih “ISTIMEWA” Bersama Dayang Nurfaizah

Berita

Blu Inc Media: Hari Wanita Sedunia 2019 Lebih “ISTIMEWA” Bersama Dayang Nurfaizah

1685

Hari Wanita Sedunia kali ini menjadi lebih istimewa kerana Blu Inc Media Sdn Bhd menghasilkan lagu berserta video muzik menampilkan vokalis tanah air Dayang Nurfaizah menerusi lagu berunsurkan femme power anthem "ISTIMEWA" menerusi projek Blu Inc: Celebrating Women.

"ISTIMEWA" merupakan karya nukilan Salammusik yang menggunakan kata-kata semangat untuk mengalakkan wanita agar kekal teguh dan bangkit memperjuangkan hak mereka di mana jua mereka berada.

 

Gabungan GLAM dan 15 lagi majalah di bawah naungan Blu Inc Media, "ISTIMEWA" Diperdengarkan buat kali pertamanya di perkarangan Crystal Fountain, Pavilion KL 8 Mac yang lalu lantas menerima sambutan yang hangat daripada para hadirin dan juga penonton di sekeliling Pavilion KL.

 

Video muzik hasil Blu Inc Media Production yang menampilkan Dayang Nurfaizah dan sidang ridaksi Blu Inc Media turut disertai oleh pembaca-pembaca kami yang menghantarkan foto dan video melalui tanda pagar #BluIncIWD2019. Turut hadir pada malam itu adalah Pengerusi Blu Inc Media Sdn Bhd Datuk Ibrahim dan isterinya Datin Nina Jureen, Daphne Iking selaku pengacara majlis, Thanuja Ananthan dan Anuja Ananthan, Aina Syahirah dan Julie Ann Kang, dan ramai lagi rakan-rakan GLAM.

 

L’Oréal Paris turut menyediakan stesen untuk para jemputan mencuba L’Oréal Infallible 24H Fresh Wear Foundation yang kalis air, transfer-proof dan breathable.

 

Jangan lupa lawati Aras 3 Pintu Utama Pavilion KL untuk mengambil shoefie dengan quote kegemaran anda. Gunakan tanda pagar #bluinciwd2019 #lorealparismy #tahanlasak #pavilionkl!

8 of 21
Use your ← → (arrow) keys to browse

Your email address will not be published. Required fields are marked *